Knækbrød med polenta og fennilkefrø

Jeg serverer disse knækbrød som appetizer med enten parmaskinke og fennikelkompot. Comte ost. Persillepesto eller lakserilette. De smager super godt, er dekorative og mætter ikke for meget.
Ingredienser:
(8-9 runde knækbrød)
50 g polenta
2 dl letmælk
10 g fennikelfrø
150 g hvedemel
30 g fuldkornspizzamel
Maldon salt
- Rist fennikelfrø på en varm pande til de begynder at poppe og tage lidt farve. Knus dem i en morter.
- Kom polenta, mælk og halvdelen af fennikelfrøene ned i en skål. Tilsæt hvedemel og fuldkornspizzamel og rør den til en fast og smidig dej.
- Læg dejen i en frostpose og læg den i køleskab i ca 1/2 time.
- Del dejen i 8 lige store portioner og rul dem papirstynde ud.
- Pensel med vand. Drys med resten af de ristede fennikelfrø samt lidt Maldon salt.
- Bages ved 175 grader i 11 minutter.