Passion for food and nice things

Tzatziki

Tzatziki

Jeg laver tzatziki året rundt. Til bl.a. pandebrød, som dip til nye kartofler om sommeren og til helstegt lammekølle med citronkartofler.

Ingredienser:

(4-6 personer)

350 g græsk yogurt 10%

1-2 fed hvidløg

1 agurk

Fint salt

Olivenolie

Hakket mynte

  • Riv agurken på den grove side på et rivejern.
  • Drys agurken med 1 tsk. fint salt (det trækker vandet ud af den). Lad det trække i ca. 1/2 time.
  • Vrid agurken fri for vand.
  • Skræl og pres hvidløgene i en hvidløgspresser.
  • Bland græsk yogurt, hvidløg, og agurk og rør godt rundt.
  • Pynt evt. med lidt olivenolie og lidt hakket mynte.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *