Macarons med pink creme & hindbærstøv

Disse macarons er lavet på øjemål. Hvis du vil have dem helt præcise, skal du investere i en siliconemåtte. Jeg har brugt en sprøjtepose og tylle nr. 12 fra Wilton.
Ingredienser:
(ca. 30 stk.)
3 æggehvider
20 g sukker
Lidt citronsaft
225 g flormelis
125 g mandelmel
Hvid chokoladecreme:
1,5 dl piskefløde
100 g hvid chokolade
Et drys vaniljepulver
Et par dråber rød frugtfarve
Hindbærstøv fra Mill & Mortar
- Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og citronsaft.
- Tilsæt en spise ske flormelis ad gangen, imens der piskes.
- Vend forsigtigt mandelmel i.
- Kom dejen i en sprøjtepose. Jeg bruger tylle nr. 12 fra Wilton. Beklæd en bageplade med bagepapir. Sprøjt små kager ud på størrelse med en 5 krone. Sæt dem ikke for tæt, da de hæver en lille smule.
- “Bank” bagepladen ned i bordet, så kagerne “sætter” sig. Lad dem hvile på bagepladen ca. 30 minutter inden de kommer ind i en forvarmet ovn ved 150 grader (varmluft) i ca. 10 minutter.
Hvid chokoladecreme:
- Hak den hvide chokolade til cremen og kom den i en stor skål. Piskefløden varmes op (må ikke koge) og kommes op i skålen med chokoladen.
- Når den hvide chokolademasse er kølet af, sættes den i køleskab, til den skal bruges.
- Pisk den hvide chokolademasse til en tyk creme.
- Kom den hvide chokolademasse i en sprøjtepose. Jeg bruger samme tylle som til kagerne (Wilton nr. 12).
- Start i midten og kør en cirkel rundt på den ene halvdel af en macaron. Læg den sammen med en macaron halvdel uden chokoladecreme.
- Pynt kagerne med lidt hindbærstøv fra Mill & Mortar.