Passion for food and nice things

Macarons med pink creme & hindbærstøv

Macarons med pink creme & hindbærstøv

Disse macarons er lavet på øjemål. Hvis du vil have dem helt præcise, skal du investere i en siliconemåtte. Jeg har brugt en sprøjtepose og tylle nr. 12 fra Wilton.

Ingredienser:

(ca. 30 stk.)

3 æggehvider

20 g sukker

Lidt citronsaft

225 g flormelis

125 g mandelmel 

Hvid chokoladecreme:

1,5 dl piskefløde

100 g hvid chokolade

Et drys vaniljepulver

Et par dråber rød frugtfarve

Hindbærstøv fra Mill & Mortar

  • Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og citronsaft.
  • Tilsæt en spise ske flormelis ad gangen, imens der piskes.
  • Vend forsigtigt mandelmel i.
  • Kom dejen i en sprøjtepose. Jeg bruger tylle nr. 12 fra Wilton. Beklæd en bageplade med bagepapir. Sprøjt små kager ud på størrelse med en  5 krone. Sæt dem ikke for tæt, da de hæver en lille smule.
  • “Bank” bagepladen ned i bordet, så kagerne “sætter” sig. Lad dem hvile på bagepladen ca. 30 minutter inden de kommer ind i en forvarmet ovn ved 150 grader (varmluft) i ca. 10 minutter.

Hvid chokoladecreme:

  • Hak den hvide chokolade til cremen og kom den i en stor skål. Piskefløden varmes op (må ikke koge) og kommes op i skålen med chokoladen.
  • Når den hvide chokolademasse er kølet af, sættes den i køleskab, til den skal bruges.
  • Pisk den hvide chokolademasse til en tyk creme.
  • Kom den hvide chokolademasse i en sprøjtepose. Jeg bruger samme tylle som til kagerne (Wilton nr. 12).
  • Start i midten og kør en cirkel rundt på den ene halvdel af en macaron. Læg den sammen med en macaron halvdel uden chokoladecreme.
  • Pynt kagerne med lidt hindbærstøv fra Mill & Mortar.

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *