Passion for food and nice things

Cookies

Cookies

Knasende sprøde cookies, som kan varieres. Mandler og hasselnødder kan erstattes af peanuts eller pistacienødder. Brug mælkechokolade eller hvid chokolade i stedet for mørk chokolade.

Ingredienser:

(20-22 stk.)

 

100 g farin

100 g rørsukker

120 g smør

1 æg

1 spsk. peanutbutter

100 g mørk chokolade 70 %

1 tsk. natron

1 tsk. Maldon salt

70 g mandler

30 g hasselnødder

180 g hvedemel

Saften af en mandarin

  • Pisk farin, sukker og smør sammen.
  • Tilsæt ægget og peanutbutter og pisk igen.
  • Sigt mel, natron og salt i dejen. Vend det i dejen med en dejskraber.
  • Hak mandler, hasselnødder og chokolade groft og kom dem i dejen.
  • Pres saften af en mandarin og kom saften i dejen og vend rundt.
  • Sæt dejen på køl i en time med vitawrap over sig.
  • Tril 20-22 kugler på størrelse med bordtennisbolde- vej dem af på ca. 35 g.
  • Pres dem let flade med hånden. Der kan være 6-7 cookies på en bageplade.
  • Bages ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter. Når de er lysebrune i kanten, er de færdigbagte.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *