Cookies

Knasende sprøde cookies, som kan varieres. Mandler og hasselnødder kan erstattes af peanuts eller pistacienødder. Brug mælkechokolade eller hvid chokolade i stedet for mørk chokolade.
Ingredienser:
(20-22 stk.)
100 g farin
100 g rørsukker
120 g smør
1 æg
1 spsk. peanutbutter
100 g mørk chokolade 70 %
1 tsk. natron
1 tsk. Maldon salt
70 g mandler
30 g hasselnødder
180 g hvedemel
Saften af en mandarin
- Pisk farin, sukker og smør sammen.
- Tilsæt ægget og peanutbutter og pisk igen.
- Sigt mel, natron og salt i dejen. Vend det i dejen med en dejskraber.
- Hak mandler, hasselnødder og chokolade groft og kom dem i dejen.
- Pres saften af en mandarin og kom saften i dejen og vend rundt.
- Sæt dejen på køl i en time med vitawrap over sig.
- Tril 20-22 kugler på størrelse med bordtennisbolde- vej dem af på ca. 35 g.
- Pres dem let flade med hånden. Der kan være 6-7 cookies på en bageplade.
- Bages ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter. Når de er lysebrune i kanten, er de færdigbagte.