Tempurarejer med chilimayo

Tempurarejer købes hos den asiatiske købmand. Du finder dem på frost. Beregn 4 stk. per person, som snack til en cocktail f.eks. Linie Aquavit, som du finder under Drikke. Det er et match in heaven.
Rejerne skal frituresteges lige før, de skal serveres. Man kan desværre ikke lave dem i god tid i forvejen. Ser man bort fra dette, samt lugten af grillbar i køkkenet, så smager de bare sindsygt godt. Servér dem med chilimayo.
Ingredienser:
Tempurarejer
1 1/2 liter rapsolie eller solsikkeolie
1 dl Hellman mayo
2 tsk. Schirachire chilisauce
Chiliflager
- Tø rejerne op i køleskabet et par timer, før de skal steges.
- Varm olien op i en gryde. Den skal være meget varm, så hold øje med den.
- Fritér 3 stk. af gangen. Der skal holdes øje med dem, for det går stærkt. De skal tages op med hulske, når de er gyldne.
- De lægges på et fad med fedtsugende papir.
- Vend mayo med chilisauce og kom det op i en skål. Drys med chiliflager.