Passion for food and nice things

Ananassalsa

Ananassalsa

Denne salsa kan også laves med mango eller ferskner. Erstat ananas med to ferskner eller en stor mango.

Ingredienser:

(4 personer)

1/2 ananas

1/2 lille rød chili

3 spsk. limesaft

1 tsk. Maldon salt

En stilk mynte

Lidt koriander (kan undlades)

  • Skær skrællen af ananas. Halvér den. Skær den ene halvdel i kvarte. Skær stokken af. Gem dem anden halvdel til morgenmaden dagen efter. Se opskrift på arme riddere under Brunch.
  • Skær ananas i tynde skiver og herefter i stolper og tilsidst i små tern.
  • Skær chilien i meget små tern.
  • Hak mynte og koriander fint.
  • Kom ananas, limesaft og Maldon salt i en skål. Tilsæt mynte, koriander og chili og vend det hele godt.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *