Passion for food and nice things

Rabarberkompot

Rabarberkompot

Man må ikke snyde sig selv for en gang hjemmelavet rabarberkompot. Sødt og syrligt på samme tid. Jeg fryser rabarber ned i portioner på 500 g i 3 cm lange stykker, når de er i sæson. Vi spiser rabarberkompot til f.eks. gammeldags grydestegt kylling eller en steg. Resten bliver brugt som topping på græsk yoghurt eller oven på skyr til morgenmaden.

Ingredienser:

(6 personer)

500 g rabarber i mindre stykker

250 g rørsukker

  •  Læg rabarberne  i et ovnfast fad.
  • Drys 250 g rørsukker hen over og dæk med folie.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter med folie. Tag folien af efter 20 minutter og bag videre i yderligere 10 minutter uden folie. Vend forsigtigt rundt i kompotten.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *