Passion for food and nice things

Agurkesalat

Agurkesalat

Man bør ikke undlade at lave sin egen agurkesalat. Den er nem at lave og smager bare meget bedre. Jeg laver agurkesalat til f.eks. til hotdogs eller grydestegt kylling.

Køb de bedste pølser og pølsebrød. Servér dine hotdogs med “hjemmelavet” remoulade, sennep og ketchup. Lav ristede løg (opskrift under Snacks), syltede rødløg (opskrift under Snacks) og top med agurkesalat.

Ingredienser:

1 agurk

1 tsk. fint salt

Lage:

1 dl eddike

1 dl rørsukker

1/2 dl vand

3 laurbærblade

5 hele peberkorn

2 stk. stjerneanis

  • Bland eddike, rørsukker, laurbærblade samt vand i en skål. Rør jævnligt i blandingen indtil sukkeret er helt opløst.
  • Snit agurken på enten et mandolinjern eller et råkostjern med skivecutter.
  • Drys agurkskiverne med salt og lad dem stå med salt i ca. 1 time.
  • Vrid agurkskiverne fri for væde.
  • Kom agurkskiverne op i lagen sammen med peber og stjerneanis og vend rundt. Lad den stå i ca. 1 time før den serveres.

“Hjemmelavet remoulade”

Ingredienser:

(8 hotdogs eller mere)

1 dl Hellmann mayo

2 spsk. pickles

  • Bland Hellmann mayo med pickles til den ønskede konsistens.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *