Passion for food and nice things

Rugbrødsmüsli

Rugbrødsmüsli

Jeg elsker hjemmelavet müsli. Du kan erstatte hasselnødder med f.eks. cashewnødder eller pecannødder. Tilsætte tørrede tranebær, gule rosiner eller tørrede figner skåret i mindre stykker. Lav din egen favorit müsli. Du skal bruge en foodprocessor, for at kunne lave denne rugbrødsmüsli.

Ingredienser:

250 g tørt rugbrød

100 g ruggryn

50 g speltflager

50 g chiafrø

100 g græskarkerner

100 g hasselnødder

100 g mandler

30 g mandelflager

250 g flydende honning

  • Skær rugbrødet i mindre stykker og kør det i foodprocessoren, til det er findelt og ligner ymerdrys.
  • Kom det op i stort stegefad på ca. 30×40 cm.
  • Kom ruggryn, speltflager, chiafrø, græskarkerner, hasselnødder, mandler(Ikke mandelflager) i stegefadet med rugbrødssmuldret.
  • Fordel den flydende honning over massen og brug hænderne til at ælte det godt sammen.
  • Bages ved 170 grader varmluft i 30 minutter. Rør godt rundt i massen undervejs – ca. hver 10 minut, så det hele bliver bagt.
  • Tilsæt mandelflagerne og bag dem med i yderligere 5 minutter til de er gyldne.
  • Lad massen køle af i stegefadet og kom det i et tætsluttende glas.

På dette billede er det skyr med rugbrødsmüsli, ananas i tern, solbærkompot samt chokolade dulce leche.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *