Rugbrødsmüsli

Jeg elsker hjemmelavet müsli. Du kan erstatte hasselnødder med f.eks. cashewnødder eller pecannødder. Tilsætte tørrede tranebær, gule rosiner eller tørrede figner skåret i mindre stykker. Lav din egen favorit müsli. Du skal bruge en foodprocessor, for at kunne lave denne rugbrødsmüsli.
Ingredienser:
250 g tørt rugbrød
100 g ruggryn
50 g speltflager
50 g chiafrø
100 g græskarkerner
100 g hasselnødder
100 g mandler
30 g mandelflager
250 g flydende honning
- Skær rugbrødet i mindre stykker og kør det i foodprocessoren, til det er findelt og ligner ymerdrys.
- Kom det op i stort stegefad på ca. 30×40 cm.
- Kom ruggryn, speltflager, chiafrø, græskarkerner, hasselnødder, mandler(Ikke mandelflager) i stegefadet med rugbrødssmuldret.
- Fordel den flydende honning over massen og brug hænderne til at ælte det godt sammen.
- Bages ved 170 grader varmluft i 30 minutter. Rør godt rundt i massen undervejs – ca. hver 10 minut, så det hele bliver bagt.
- Tilsæt mandelflagerne og bag dem med i yderligere 5 minutter til de er gyldne.
- Lad massen køle af i stegefadet og kom det i et tætsluttende glas.
På dette billede er det skyr med rugbrødsmüsli, ananas i tern, solbærkompot samt chokolade dulce leche.






