Passion for food and nice things

Ruggrød de luxe

Ruggrød de luxe

Ruggrød er et fint alternativ til havregrød. Jeg kører ruggrynene i en hakker, så de ikke er så grove, men det er en smagssag.

Prøv dig frem og brug hvad du har af frugt, grønt, nødder, müsli og mælkeprodukter. Noget friskt, syrligt, knasende samt lidt sødt er opskriften. Anret det, så det ser indbydende og fristende ud.

Ingredienser:

(1 person)

1 dl ruggryn

2 dl vand

Nip salt

Topping:

1 æble

1/2 banan

2 spsk. rugbrødsmüsli (se opskrift under Morgenmad)

2 spsk. skyr

1 spsk. solbærkompot

1 spsk. friske blåbær

Tørrede æbleskiver

Hakkede pistacienødder

  • Kom ruggryn i en blender eller i en hakker, så de er knap så grove.
  • Kom ruggryn, vand og salt i en gryde. Varm det langsomt op til det begynder at tykne og får grødkonsistens.
  • Forbered frugt imens.
  • Skræl bananen og skær den i skiver.
  • Riv æblet på den grove side af et rivejern.
  • Kom havregrøden i en skål. Pynt med toppings.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *