Passion for food and nice things

Bruschetta med avokado og jordbær

Bruschetta med avokado og jordbær

Bruschetta er en hyggelig forret eller appetizer. Passer perfekt sammen med et glas vin til en  lun sommeraften, hvor det er muligt at spise udenfor. Her har jeg lavet en kæmpe bruschetta, som passede fint til tre personer som en appetizer.

Ingredienser:

1 stor skive brød lavet på surdej (rundt brød)

1 avokado

6 jordbær

lime

ahornsirup

friskkværnet peber

Basilikum

  • Rist brødet.
  • Vask og pyn jordbærerne. Skær dem i kvarte. Marinerer dem i 1 tsk. limesaft samt 1 tsk. ahornsirup. Kom lidt friskkværnet peber på. Smag til.
  • Halvér avokadoen, udsten og tag skallen af.
  • Del avokadoen i mindre stykker med fingrene. Kom lidt limesaft på.
  • Fordel avokadoen på det ristede brød. Pynt med de marinerede jordbær. Pynt med basilikumblade samt lidt ekstra friskkværnet peber.

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *