Passion for food and nice things

Rejesalat med peberrod & dild

Rejesalat med peberrod & dild

Rejesalat med peberrod og dild på ristet rugbrød er en af mine ynglingsretter til frokost- eller til en af højtiderne. Dejlig nem at lave og så smager den skønt.

Ingredienser:

(3 personer)

200 g rejer i lage

1 dl Hellmann mayo

1/2 dl creme fraiche 18%

3 tsk. revet peberrod

1/4 tsk. Maldon salt

Hvid peber

Citronsaft

1 bundt dild

  • Kom rejerne i en sigte og lad dem dryppe af. Vrid rejerne fri for resterende væde.
  • Bland mayo, creme fraiche, revet peberrod, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.
  • Hak dilden fint.
  • Tilsæt rejerne og den hakkede dild.
  • Smag til med citronsaft og eventuelt mere peberrod. Pynt med dild.

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *