Passion for food and nice things

Arme ridddere

Arme ridddere

Jeg laver ofte arme riddere til morgenmad, hvis vi har et brød, som er blevet for tørt og kedeligt. Servér dem med frisk frugt og ahornsirup.

Ingredienser:

(2 personer)

4 skiver brød

2 æg

2 spsk. sødmælk (det kal være med høj fedtprocent ellers bliver det for sjasket)

1 tsk. kanel

1 spsk. rørsukker

1 nip salt

Smør til stegning

Ahornsirup

Frisk frugt f.eks. ananas, mango, jordbær eller ferskner

  • Pisk æg, mælk, sukker, salt, kanel sammen i en skål.
  • Smelt lidt smør på en stegepande. Vend et brød af gangen i æggeblandingen (det må ikke ligge og søbe i æggeblandingen- det skal være hurtigt ned og op).
  • Steg brødet på begge sider til det er gyldent og gennemstegt.
  • Servér med ahornsirup og frisk frugt.

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *