Passion for food and nice things

Pastasalat med nektariner & mozzarella

Pastasalat med nektariner & mozzarella

Ingredienser:

(4-5 personer)

300 g kogt pastaf.eks. konkylie, skruer elle penne

1/4 rødkål eller spidskål skåret i tynde strimler

2 skoleagurker

1 rød peber skåret i tern

2 avokadoer

1 stor nektarin skåret i både

10 rå grønne asparges skåret i stykker

18 mini mozzarellakugler

10 cherry tomater skåret i halve

 

Dressing:

1 spsk. grov sennep

1 spsk. flydende honning

2 spsk. æbleeddike

5 spsk. olivenolie

Maldon salt og friskkværnet peber

  • Kog pastaen. Følg anvisningen på pakken.
  • Kål skæres i tynde strimler (evt på mandolinjern).
  • Avokadoer halveres, udstenes og frigøres fra skal . Skæres i tern eller i både.
  • Nektarin halveres, udstenes og skærs i i tynde både.
  • Asparges skæres i 2-3 cm lange stykker. Tomater halveres. Agurk skæres i skiver og rød peber udkernes og skæres i mindre stykker.
  • Hæld dressingen over lige før servering.

 

 

 

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *