Pastasalat med nektariner & mozzarella

Ingredienser:
(4-5 personer)
300 g kogt pastaf.eks. konkylie, skruer elle penne
1/4 rødkål eller spidskål skåret i tynde strimler
2 skoleagurker
1 rød peber skåret i tern
2 avokadoer
1 stor nektarin skåret i både
10 rå grønne asparges skåret i stykker
18 mini mozzarellakugler
10 cherry tomater skåret i halve
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. æbleeddike
5 spsk. olivenolie
Maldon salt og friskkværnet peber
- Kog pastaen. Følg anvisningen på pakken.
- Kål skæres i tynde strimler (evt på mandolinjern).
- Avokadoer halveres, udstenes og frigøres fra skal . Skæres i tern eller i både.
- Nektarin halveres, udstenes og skærs i i tynde både.
- Asparges skæres i 2-3 cm lange stykker. Tomater halveres. Agurk skæres i skiver og rød peber udkernes og skæres i mindre stykker.
- Hæld dressingen over lige før servering.