Passion for food and nice things

Pizza med skinke & nektarin

Pizza med skinke & nektarin

Denne pizza er nem og velsmagende. Det smager overraskende godt at blande almindelige pizza ingredienser med frisk frugt- her nektarin.

Ingredienser:

(1-2 personer)

Pizzadej:

1 1/2 dl vand

20 g gær

2 spsk olivenolie

1/2 tsk. salt

225-250 g pizzamel eller tipo 00 mel

 

Fyld:

4 skiver kogt skinke i tynde skiver

1 stor nektarin

1 rødløg

1 frisk mozzarellakugle

Emmentaler samt parmesan

Frisk oregano

  • Opløs gæren i vandet. Tilsæt mel, olivenolie og salt. Ælt dejen i ca. 10 minutter til den er elastisk og smidig.
  • Lad pizzadejen hæve mens du forbereder fyldet til pizzaen.
  • Rødløget pilles og skæres i tynde både.
  • Nektarin halveres, udstenes og skæres i tynde både.
  • Rul dejen ud så tyndt som muligt til ca 25 cm i diameter. Riv emmentaler og parmesan i et jævnt lag på hele dejen.
  • Fordel skinken ovenpå osten. Fordel nektarinbåde og rødløgsbåde. Riv mozzarellakuglen i mindre stykker og fordel den jævnt over hele pizzaen. Pynt med et par kviste frisk oregano.
  • Bages ved 230 grader i 10-12 minutter.

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *