Pizza med skinke & nektarin

Denne pizza er nem og velsmagende. Det smager overraskende godt at blande almindelige pizza ingredienser med frisk frugt- her nektarin.
Ingredienser:
(1-2 personer)
Pizzadej:
1 1/2 dl vand
20 g gær
2 spsk olivenolie
1/2 tsk. salt
225-250 g pizzamel eller tipo 00 mel
Fyld:
4 skiver kogt skinke i tynde skiver
1 stor nektarin
1 rødløg
1 frisk mozzarellakugle
Emmentaler samt parmesan
Frisk oregano
- Opløs gæren i vandet. Tilsæt mel, olivenolie og salt. Ælt dejen i ca. 10 minutter til den er elastisk og smidig.
- Lad pizzadejen hæve mens du forbereder fyldet til pizzaen.
- Rødløget pilles og skæres i tynde både.
- Nektarin halveres, udstenes og skæres i tynde både.
- Rul dejen ud så tyndt som muligt til ca 25 cm i diameter. Riv emmentaler og parmesan i et jævnt lag på hele dejen.
- Fordel skinken ovenpå osten. Fordel nektarinbåde og rødløgsbåde. Riv mozzarellakuglen i mindre stykker og fordel den jævnt over hele pizzaen. Pynt med et par kviste frisk oregano.
- Bages ved 230 grader i 10-12 minutter.